Viciile sunt lucruri care ajung sa ne faca foarte mult rau si sa nu ne dea pace pentru tot restul vietilor noastre. Dependentele de tot felul ajung sa ne strice foarte rau, sa ne rupa legaturile cu oamenii din jur, cei dragi, prietenii si familia. Poate fi vorba despre dependenta de sex, dependenta de alcool, de tutun sau de jocurile de noroc, insa toate acestea ne pot face rai in egala masura.

Indiferent de viciul pecare il ai, incepi sa pierzi controlul. Asta este urmat de ameteala, stare de rau si consecintele de dupa exagerare, ce are uneori efecte grave asupra persoanelor. Dupa cele doua dependente bine cunoscute, alcoolul si tutunul, urmeaza cel de-al treilea: drogurile. Cele ce te determina sa nu mai fii tu. Te schimba radical si creeaza dependenta absoluta, odata consumate foarte putine persoane reusind sa scape din mreaja acestora.

Cu totii avem o cruce de carat, o viata cu bune si cu rele. Uneori datorita conditiilor din jur si situatiile in care suntem pusi nu reusim sa razbatem, e drept. Dar trio-ul enumerat mai sus nu este o rezolvare. Ci din contra, aduce alte greutati. Haideti sa renuntam la toate aceste neplaceri, sa ne imbratisam aceasta calatorie scurta prin viata, intampinand stresul si nevoile ca pe provocari, profitand de lucrurile bune pe care le avem.

Viciile care ne distrug viata, familia si tot ceea ce inseamna frumos in jur, ajung sa ne omoare cu totul, zi de zi. Actori mari au ajuns sa isi curme carierele din cauza drogurilor si a femeilor, cantareti celebri, megastaruri au ajuns sa moara din cauza supradozelor de droguri si a alcoolului peste masura sau a injectabilelor. Jocurile de noroc, pacanelele, dar si cartile si pokerul sunt cateva dintre cele cateva vicii care duc la degradare spirituala, distrugere de vieti, de camine si despartiri, dar si la moarte de om.

De admin