Sunt posesorul unui termostat ambiental fara fir ce poate fi controlat prin internet de la saluscontrols.ro si am luat decizia de a impartasi si cu tine experienta pe care am avut-o in cei doi ani cu acest dispozitiv minune. Am ales sa investesc intr-un astfel de produs datorita faptului ca un apropiat de-al meu isi achizitionase unul si parea enorm de incantat de acesta. I-am cerut mai multe detalii, am avut ocazia sa analizez si sa testez produsul cu ochii mei, asa ca instant mi l-am dorit si eu.

Cine nu spera la mai mult confort in locuinta sa? Chiar daca esti deja pe deplin multumit de temperatura din fiecare incapere din casa ta, un termostat ambiental nu il cumperi doar pentru asta, ci si datorita faptului ca te ajuta sa reduci consumul de gaze, lemne sau electricitate.

Totusi, stii care sunt gradele recomandate pentru cele mai importante incaperi dintr-o locuinta? Se pare ca pentru a avea un somn odihnitor si pentru a fi pe deplini confortabili in casa noastra, temperatura optima in living room variaza intre 19 si 22 de grade Celsius. De altfel, intr-un dormitor temperatura ar trebui sa fie de aproximativ 16-18 grade Celsius, iar cea din baie de 23 de grade. Astfel, confortul termic va fi absolut perfect.

Iata totusi care sunt cele 3 motive pentru a achizitiona si tu unul din termostatele ambientale de la saluscontrols.ro:

  1. Te ajuta sa economisesti curent electric, lemne sau gaze. Cine nu isi doreste sa traiasca intr-un confort deplin si totusi sa achite sume destul de mici la intretinere? Ei bine, cu ajutorul unui termostat precum e cel de la saluscontrols.ro, vei reusi sa ajungi la astfel de performante.

saluscontrols.ro

Cum au totusi loc aceste economii? Datorita faptului ca unele termostate pot fi controlate prin internet de la mare distanta de acestea, ai ocazia sa il pornesti si sa il opresti sau sa ii faci modificari in setari oricand iti doresti. Asadar, atunci cand esti la serviciu, nimeni nu e acasa, iar tu ai uitat caldura pornita in casa, in acest caz nu trebuie decat sa o opresti cu ajutorul telefonului tau mobil conectat la internet si sa faci modificarile dorite. Astfel nu se va mai irosi degeaba caldura.

  1. Are un pret extrem de accesibil. Luand in considerare cat de necesare sunt in casele oamenilor care viseaza la confort deplin si cat de bine isi fac treaba datorita materialelor calitative din care sunt alcatuite, pretul este unul infim.

Asadar, chiar merita sa investesti intr-un termostat de la saluscontrols.ro pentru ca iti vei recupera banii datorita economiilor pe care le vei face de-a lungul timpului.

  1. Ai ocazia sa controlezi dupa bunul tau plac temperatura din casa. Odata ce ai facut setarile, nu trebuie sa le realizezi din nou, indiferent daca are loc o pana de curent. De exemplu, salus iT 600 se comporta exceptional in astfel de situatii, asa ca nu e de mirare cat de frecvent e achizitionat in ultimul timp.

Asadar, acum ca te-am convins de eficienta termostatelor ambientale de la saluscontrols.ro, nu ramane decat sa vizitezi pagina web si sa te documentezi si mai mult cu privire la termostatul de care esti interesata. Gama de produse iti permite sa faci o achizitie intr-adevar potrivita pentru casa si buzunarul tau.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *