stailer

Afla ca in zilele noastre in aproape orice domeniu programarile facute online sunt primele luate in considerare. Mai cu seama pentru ca si sansele tale sunt mai mari si mai multe de a gasi imediat loc disponibil, dat fiind ca ai de partea ta viteza internetului. Cand vine vorba de programarea la salonul de infrumusetare poti apela la un portal precum stailer.ro si castigi astfel rapiditate si eficienta.

„Nu am timp.” – problema zilelor noastre

Cu totii spunem ca nu avem timp, ca o fraza generica pentru mai toate task-urile pe care le avem de indeplinit. Este firesc ca sunt multe de facut intr-o zi, iar cand la toate acestea se adauga si ceea ce tine de ritualul tau de ingrijire, cu atat mai mult te simti coplesit de lipsa de timp.

Stailer nu iti va da ceva timp in plus, insa te ajuta sa iti gestionezi mai bine anumite task-uri, cum ar fi ceea ce tine de gasirea unui loc disponibil la un salon de infrumusetare. Mai ales acum, cand coronovirusul pare ca a schimbat mai multe tendinte, cand nu prea mai doresti sa stai in sala de asteptare alaturi de alte persoane, cand saloanele nu mai pot fi aglomerate cu multi clienti odata, vei aprecia un mod facil si rapid de a bifa si acest task pe lista ta. Afla mai multe detalii pe stailer.ro despre cum poti castiga efectiv timp din modul in care iti faci programarile.

Mai intai de toate afla ca dintr-o singura pagina online poti cauta care sunt saloanele disponibile pentru tine. Stailer include deocamdata pe cele din Iasi, Oradea, Timisoara si Cluj. Selectezi data si ora cand vei dori si instant filtrul iti afiseaza numai ce corespunde cu preferintele tale. Tot de aici poti programa, confirma sau anula orice programare.

Un cont online te ajuta sa grabesti vizita la salon. Nu mai astepta pana saptamana viitoare pana cand se va elibera un loc la salonul dorit. Afla cum poti beneficia de vopsit profi in Timisoara chiar in ziua urmatoare sau, de ce nu, chiar in aceeasi zi.

Contul este gratuit si il poti seta in cateva minute

Diversele conturi pe diversele retele de socializare iti demonstreaza in fiecare zi cat timp pierzi cautand sau vizionand ce fac altii. Orienteaza-te mai mult catre propria persoana. Un cont pe stailer.ro iti aduce avantaje multiple si mai intai de toate tine de gestionarea mai eficienta a programarilor tale. Astfel, tii o oarecare evidenta, repeti programarea, cauti un stilist, programezi sau anulezi si ai astfel o agenda online la indemana.

Contul de client este gratuit si tot de aici poti seta remindere, de tip sms primit pe telefonul tau, cu cat timp inainte vei dori. Asta pentru a nu uita la ce ora sa fii punctual la salon. Nu este obligatoriu sa iti faci cont, insa in mod evident este mai convenabil, datorita functionalitatii acestei platforme.

Afla mai multe despre Stailer din cadrul paginii oficiale.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *