stailer

Dacă ești iubitor de beauty și îți place să frecventezi regulat saloanele pentru diferite servicii din această sferă, Stailer este pentru tine. Este o platformă care te ajută să obții oricâte programări la salon vrei, oricând. O inovație în acest domeniu care te scapă de zeci de apeluri sau search-uri pe internet pentru a găsi locul potrivit pentru tine, care este și disponibil.

Care sunt șansele ca tu să găsești un loc liber la salon exact în ziua în care îți dorești și la ora la care poți ajunge, cu vechile tehnici pentru care optai până acum? Știu, sunt aproape egale cu zero. Acum poți face totul online și ai disponibile toate informațiile necesare, în același loc. Află cum poți beneficia și tu de serviciile Stailer.

Stailer te așteaptă în comunitatea sa!

Să creăm ipotetic un scenariu. Te afli la muncă și primești un mesaj neașteptat în care ești anunțată că mâine, cea mai bună prietenă te așteaptă la o petrecere fancy, organizată de firma la care lucrează. Cu siguranță nu o poți refuza pentru că un prieten care apelează la tine nu trebuie ignorat.

De aici încep problemele și panica. Una dintre grijile principale este ținuta pe care o vei purta și te gândești unde ai pus rochia aceea pregătită pentru o astfel de ocazie. Pe lângă asta trebuie să mergi la salon pentru un make-up impecabil și o coafură care să reziste până la finalul petrecerii. Știi că dacă suni la stiliști vei fi refuzată pentru că nimeni nu are timp așa, de pe o zi pe alta.

Soluția care te scapă de aceste probleme este Stailer. Accesezi www.stailer.ro și selectezi din listă serviciile de care ai nevoie. Apare la un search lista cu stiliștii disponibili în ziua și la ora selectată. Acolo poți vedea toate informațiile necesare care să te ajute să iei decizia precum lista de prețuri, poze cu serviciile oferite altor clienți și așa mai departe. Selectezi stilistul, finalizezi programarea prin confirmarea  mesajului primit pe telefon și mergi mâine să te bucuri de serviciile oferite de un specialist în domeniu. As simple as that!

Un cont – mai multe beneficii

După ce utilizezi o singură dată platforma, știu sigur că te vei îndrăgosti și nu vei mai renunța la el. Totuși, dacă nu te-ai lămurit încă concret cum poți să obții atât de ușor o programare, citeste aici alte detalii.

Atunci când vei continua să te bucuri de serviciile Stailer, te anunț că poți avea parte de și mai multe beneficii, dacă îți creezi un cont. Acesta îți oferă posibilitatea de a seta un reminder care să sune în ziua programării. Tot haosul zilnic și sarcinile pe care le ai de îndeplinit te pot face să mai uiți anumite detalii. Din acest motiv, pentru a nu pierde nici o secundă prețioasă din programarea ta, din momentele tale de relaxare, este disponibil acest reminder.

Tot contul îți oferă posibilitatea de a vedea toate serviciile de care ai beneficiat, la ce stilist și când, pentru a decide mai ușor când ai nevoie de următoarea vizită la salon. Totul este gratuit, simplu de utilizat și la îndemâna oricui. Îndrăznește să renunți la vechile tehnici care iau mult timp și cu care îți pierzi răbdarea și alătură-te și tu comunității Stalier!

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *