Stailer – aduce mai aproape clienții și stiliștii

stailer

Toată lumea are un salon preferat, un stilist la fel de îndrăgit cu care s-au obișnuit și la care merg de ani de zile. Odată ce ai găsit pe cineva care știe exact ce vrei, nu îți mai dorești să mergi în altă parte, temându-te de dezamăgire. Dar stilistul tău nu te poate primi oricând vrei tu, fiindcă mai are și alți clienți, iar dacă nu îți faci programarea din timp, trebuie să aștepți la rând ca oricare altă persoană.

Ai nevoie de doar puțin curaj de a ieși din zona ta de confort, pentru a apela la Stailer. Aceasta este o platformă online, care te aduce mai rapid în mâinile iscusite ale unui stilist la fel de profesionist ca cel actual sau dacă îi dai o șansă platformei, poți găsi chiar pe cineva și mai priceput.

De ce să treci pe Stailer?

Pentru că acum totul se rezolvă în mediul online. Viața noastră a fost extrem de simplificată în ultimii ani cu apariția aplicațiilor și modalităților de plată sau de a rezolva lucruri în mediul online. Acum și programările la salon pot fi la fel de simple, rapide și chiar gratuite. Stailer nu percepe nicio taxă nici pentru programări, nici pentru anularea acestora. De fiecare dată când stilistul tău nu putea să te primească, ai intrat pe zeci de alte pagini, ai sunat la fiecare salon, dar rar găsești un loc pe ultima sută de metri.

Stailer înglobează toți stiliștii din oraș care s-au înscris aici, iar astfel, cu un simplu search și cu ajutorul filtrelor de căutare, îi găsești pe cei care să te primească în ziua și la ora pe care o vrei tu. Selectând locația, data și ora, genul tău, precum și serviciul de hair&beauty dorit, platforma îți redă în câteva minute lista cu stiliștii gata să te preia pe scaunul lor.

Economisești timp, nu îți mai faci nervi sau te stresezi că apari la vreun eveniment inopinat arătând ca și cum abia te-ai trezit.

Ce alte avantaje mai ai pe Stailer

Asa cum este specificat aici, Stailer vine cu o mulțime de beneficii, mai ales dacă îți creezi un cont client, însă nu este neapărat necesar pentru a-ți face programări. Platforma devine practic ca propria ta agendă virtuală, care deține toate informațiile necesare despre salonul la care trebuie să mergi, de la locația pe Google Maps, la preț și timpul de realizare a serviciului ales. Atât bărbații, cât și femeile din Iași, Cluj, Timișoara, Oradea și mai nou și București, pot regăsi pe Stailer stiliști profesioniști care să le ofere un moment de răsfăț sau o înfrumusețare rapidă.

Îți poți gestiona programările oricând și îți poți seta chiar și remindere care să îți readucă aminte de ele, că tu să fii la salon la timp.

Stailer așteaptă atât clienții, cât și stiliștii și administratorii saloanelor care vor să evolueze, să își maximizeze eficient timpul și să își crească profiturile, devenind mai vizibili în mediul online.

Scrie la support@stailer.ro pentru mai multe informații sau accesează site-ul lor oficial www.stailer.ro.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *