aranjat la salon cu stailer

Poate că nu mereu avem nevoie de stiliști, însă sunt evenimente în viață la care nu te poți prezenta oricum. Astfel de petreceri țin doar câteva ore, dar în orele acelea tu trebuie să fii ca Cenușăreasa, fiindcă nu știi când îți gaseti prințul pe la nunta prietenilor.

O să dansezi până nu te mai poți ridica de pe scaun și probabil că-ți vei da și tocurile jos ca să dansezi desculță, moment în care sigur se găsește vreun Făt Frumos să ți le ducă la masă. Iar asta înseamnă că o să și transpiri pe măsură. Deci make-up-ul și coafura trebuie să fie la nivel de rezistență ca-n armata, capabile să facă față la orice. Iar astfel de rezultate obții doar mergând la saloanele de hair & beauty, nicidecum acasă, fiindcă produsele folosite nu se compară cu cele pe care le ai tu în trusa de beauty.

Metoda ideală de a găsi stiliștii potriviți pentru orice coafură complicată îți dorești și pentru make-up-uri waterproof de care să nu-ți faci griji pe parcursul nopții, este Stailer. P.S. când iți mai zice un bărbat că Hai să te duc la piscină! la prima întâlnire, poți să-i râzi în față. Săracii habar nu au ce make-up-uri poți face cu produsele potrivite, de rezistă chiar și în mijlocul unui uragan.

Cum să îți rezervi locurile

Fiindcă înainte de nuntă ai alte treburi de rezolvat, în special dacă mai trebuie să ajuți și mirii, nu prea îți permiți să pierzi timpul sunând la saloane căutând stiliști liberi. Și nici nu te poți complace să mergi la cei care nu-ți pot oferi rezultatele dorite. Așa că vei accesa stailer.ro, vei selecta locația, genul, serviciul dorit, data și ora, iar apoi decizia este strict a ta.

Primești lista cu toate saloanele libere din oraș, iar tu vei alege după ce criterii te interesează. Prețuri, poze ale salonului și ale altor lucrări realizate acolo, recenzii ale altor utilizatori Stailer, locație și altele. Astfel, tu ai convingerea că alegi ce este potrivit pentru tine, fără să renunți nici la calitate, nici la timp.

Stailer poate fi utilizat în Iași, Cluj, Oradea, Timișoara și București, însă se va extinde în curând. Chiar dacă nu ești din aceste orașe, cu siguranță îți va fi de ajutor dacă nunta prietenilor e în una din aceste locații. Nu mai pierzi timp căutând pagini pe Google, nici nu mai ceri recomandări prietenilor, fiindcă ce le place unora poate nu îți place ție. Iar fiindcă fiecare salon are locație Google Maps inclusă nici nu te pierzi pe acolo. Vezi si alte informatii aici.

Nu depinzi de absolut nimic când îți faci programări

Platforma este gratuită de fiecare dată când o folosești și nici nu trebuie să instalezi ceva sau să-ți faci cont. Faci programări rapide câte vrei și după ce urmezi pașii primești un link pe sms unde ai toate informațiile necesare. Chiar poți anula de acolo dacă nu mai poți ajunge la salon, fără sunat, fără taxe.

Dar contul este mai avantajos pentru tine, iar unul din beneficiile sale este reminder-ul, ce-l poți seta programărilor ca să nu uiți niciodată când să ajungi la stilist. Despre cont și ce mai oferă Stailer, poți afla accesând pagina oficială.

Dacă ai nelămuriri în legătură cu utilizarea platformei scrie la support@stailer.ro sau accesează live-urile Q&A de pe site.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *