google

Google isi doreste sa isi ajute utilizatorii care au adrese de Gmail, oferind un serviciu pentru adrese personalizate.
Chiar din prima clipa cand Google a lansat Gmail, a fost posibila realizarea de adrese online sub forma de @gmail.com. Insa, nu a trecut foarte mult timp dupa ce acest lucru a fost pus pe picioare, ca utilizatorii de Gmail au putut sa isi personalizeze adresele de mail pe firma, primindu-le in acelasi Gmail.
Se pare ca utilizatorii de Gmail primesc o veste buna din partea celor de la Google: in curand, acestia nu vor mai fi nevoiti sa apeleze la asemenea artificii pentru o adresa de mail care are un URL personalizat atasat. Potrivit celor de la GSMArena, in curand, utiliatorii de Gmail vor putea avea o adresa sub forma nume@numepersonalizat.com direct la Google si la un pret avantajos.

Care sunt preturile pentru astfel de optiuni?

Astfel, pretul de start pentru un email unic va fi de numai 2 dolari pe luna, insa, exista anumite interdictii atunci cand vine vorba de alegerea unei adrese personalizare, dar se pare ca acest lucru depinde mai mult de disponibilitatea domeniului pe care utilizatorii il aleg, decat ar tine de cei de la Google. Totusi, Google ofera un spatiu de stocare de 15 GB impreuna cu adresa personalizata nou creata si va fi identic cu planul gratuit care vine la pachet cu orice adresa de Gmail.
La un pret de 5 dolari pe luna, utilizatorii pot beneficia de aceeasi adresa personalizata, insa pot avea in plus o dublare a spatiului de stocare- care va fi in acest caz de 30 GB, si suport online in cazul in care apar unele probleme de acces. Acest lucru se adreseaza indeosebi companiilor mici sau mijlocii.
Pentru cei care s-au decis sa isi deschida o afacere si isi doresc sa evite procedura de achizitie a unui domeniu nou, solutia celor de la Google este cea mai potrivita pentru astfel de situatii.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *