stailer

Stailer este acea salvare pentru iubitorii de beauty. Dacă vara trecută ai reușit să mergi aranjată și coafată la fiecare nuntă pentru că Stailer ți-a fost ajutor de îndemână, află că te poți baza pe această aplicație și acum. Dacă te afli în cealaltă categorie de persoane care nu a aflat încă despre Stailer, află că astăzi este ziua ta bună în care viața ta va deveni mai frumoasă, pentru că ai descoperit această inovație în lumea beauty.

Află că poți realiza o programare cu Stailer la orice salon din orașul tău care este înscris în platformă. Astfel că vei vedea programul pentru fiecare stilist la care te poți programa atunci când ai nevoie. Pe scurt vei găsi locurile libere la saloanele de beauty pentru ziua și ora la care vrei să mergi. Nu uita că acest mod de programare este complet gratuit, pentru că Stailer nu taxează pe nimeni, nici măcar cu 1 ban.

Fiecare nuntă cu programarea ei

În special vara nunțile sunt în toi și deseori persoane apropiate decid să își unească destinele. Asta înseamnă că este motiv de petrecere și sărbătoare, deci înainte să te prezinți la nunta celor dragi ție trebuie să treci și pe la salon. Numai că în acest an programarea la salon nu trebuie să mai fie o mare bătaie de cap pentru tine și nici un stres. Asta pentru că te poți programa online cu Stailer pentru orice zi ai nevoie. Alegi chiar și ora. Poți găsi detalii suplimentare aici.

Chiar când primești invitația pentru nuntă poți face o programare la salon cu Stailer și ești sigură că vei fi aranjată, ca o păpușă abia scoasă din cutie. Plus că pe Stailer găsești hairstyliști cu experiență, profesioniști în domeniu care îți pot îndeplini orice dorință. Vei ști sigur că nu ratezi programările pentru că poți seta și remindere pentru acestea din aplicație, plus că vei vedea în lista ta cu programări informațiile complete despre fiecare dintre acestea.

Nu ezita să creezi un cont

Dacă vei alege să instalezi aplicația Stailer este necesar să creezi cont, dar nu îți ia mult timp acest lucru pentru că te poți conecta cu contul de Facebook și sunt completate automat informațiile.

Vei găsi în lista Stailer sute de hairstyliști din peste 40 de orașe din țară și vestea bună este că această listă continuă să se extindă. Vei vedea în lista de disponibilități toți hairstyliștii din orașul tău disponibili pentru ziua și ora pe care o selectezi și alegi varianta care te încântă.

Vei vedea pentru fiecare informații precum lista de prețuri, locație, timp de lucru și altele, astfel încât să îți fie mai ușor să decizi la cine vrei să mergi.

Mergi la salon oricând simți nevoia pentru o schimbare

Aceste vizite la salon nu sunt necesare numai atunci când ai un eveniment important precum o nuntă. Oricând simți nevoia de o schimbare sau de un boost de energie poți să te programezi cu Stailer. Vei găsi aici toate serviciile din sfera beauty de care poți beneficia și sunt destinate atât femeilor, cât și bărbaților.

Alege deci Stailer de acum când ai nevoie de o schimbare de look sau când vrei să te pregătești pentru un eveniment. Meriți să arăți wow în orice moment și Stailer te ajută în acest sens. Descarcă aplicația și bucură-te de serviciile sale. 

Contact:

support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *