site

Obiectivul oricarui website este sa aiba vizualizari cat mai multe si sa fie cat mai citit. Elemente definitorii precum continutul, aspectul si utilitatea sunt cativa din factorii ce diferentiaza un site ca fiind unul de calitate.

Exista cativa factori care contribuie la succesul unui site. In afara de utilitate, aspect si accesibilitate, mai exista si alti cativa factori ce il ajuta sa devina popular.

Continutul – cel mai important element intr-un site il reprezinta continutul de calitate. Continutul este motivul pentru care utilizatorii vin pe site. Daca site-ul are continut superficial sau scris prost, poti fi sigur ca rata de respingere sau bounce rate-ul va fi foarte mare. Informatiile oferite trebuie sa fie veridice, fie ca sunt despre companie, produsele sau serviciile care se ofera si asa mai departe. Un alt aspect de tinut minte este si utilitatea continutului pentru vizitatori. De asemenea continutul trebuie sa fie des actualizat si sa fie corect din punct de vedere gramatical si sintactic, intrucat este o reflectie, o carte de vizita a imaginii companiei.

Cu totii stim ce se spune despre prima impresie, iar aceasta scoala de gandire se extinde de asemenea si asupra site-urilor. Decizia de a parcurge continutul a unui vizitator este de multe ori data si de modul cum arata site-ul. Un design cat mai simplu si clar, insa care sa captiveze in acelasi timp. Un site cu gust nu e unul care sa sara imediat in ochi, care sa agaseze utilizatorul cu litere in relief, stralucitoare si asa mai departe.

Interfata este la fel de importanta, trebuie conceputa in asa fel incat oricine sa poata gasi tot ceea ce isi doreste cu usurinta. O rubrica de cautare trebuie de asemenea sa existe, pentru ca utilizatorul sa gaseasca mai usor ceea ce cauta.

Compatibilitatea pe diverse browsere este de asemenea o recomandare, site-ul trebuind sa arate si sa se comporte la fel indiferent de platforma de pe care este deschis sau de browserul de pe care este deschis.

Aceste cateva elelemente sunt elemente cheie pentru calitatea unui site. Cu inovatiile continue ale tehnicii si tehnologiei, exista intotdeauna noi modalitati de a imbunatati site-ul, prin urmare mentineti-va cunostintele si site-ul actualizate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *