Indiferent ca locuiesti intr-un apartament sau stai intr-o casa, e mereu necesar sa ai parte de un grad optim de confort termic, corect? De-a lungul timpului s-au dezvoltat tot felul de sisteme, centrale si instalatii care sa eficientizeze acest aspect, insa in prezent una dintre tehnologii s-a dovedit de departe cea mai buna. Este vorba despre termostatele inteligente, ce sunt comercializate in special pe site-ul saluscontrols.ro.

De ce sa alegi si tu un astfel de termostat? Motivele ar fi numeroase, iar o parte dintre acestea le vom prezenta in continuare. De asemenea, vom demonta si cateva mituri des intalnite, astfel incat sa fii sigur ca e cea mai buna alegere pe care o poti face.

Pentru inceput, ce stii despre termostate? Ai fi surprins cat de multe persoane inca nu stiu care este rolul acestora si cum functioneaza. Ei bine, principiul de functionare este unul foarte simplu. Setat la o anumita valoare, termostatul analizeaza in permanenta temperatura spatiului respectiv, controland in acelasi timp si sistemul de incalzire.

Altfel spus, daca temperatura este mai mica decat valoarea setata, termostatul va porni sistemul de incalzire, iar daca temperatura depasesete valoarea setata, termostatul va scoate din functionare sistemul de incalzire. Practic, e o modalitate de a controla cat mai eficient temperatura mediului in care locuiesti.

Bun, acum probabil te intrebi daca este foarte scump. Afla ca termostatele oferite de saluscontrols.ro fac parte din randul celor mai performante de pe piata, iar din punct de vedere al pretului cu siguranta sunt cele mai rentabile. De altfel, trebuie sa te gandesti la termostat ca la o adevarata investitie, iar daca vei face cateva calcule vei descoperi faptul ca economiile pe care le faci din punct de vedere al consumului de caldura sunt foarte mari, ceea ce garanteaza o amortizare cat mai rapida a costului de achizitie.

saluscontrols.ro

Sunt foarte greu de controlat? Nici pe departe! Desi tehnologia implementata este una de ultima generatie, un astfel de termostat inteligent poate fi controlat cat se poate de simplu si de catre orice persoana. Totul se bazeaza pe faptul ca designul si modul de functionare se bazeaza pe simplitate si eficienta, astfel incat acesta poate fi controlat de pe orice dispozitiv care este conectat la internet.

De ce este inteligent? E vorba despre faptul ca poate fi controlat de oriunde si oricand. Nu e minunat? Imagineaza-ti ca esti la serviciu, iar acasa vor ajunge cei mici. Pana in momentul respectiv ai oprit caldura pentru a economisi, insa la ora la care stii ca ai tai copii vor ajunge vei putea seta o temperatura prielnica, ba mai mult decat atat poti alege si zonele in care stii ca acestia isi vor petrece timpul. Din momentul in care poti seta temperatura pe zone este foarte clar ca reduci foarte mult costurile, eficientizand tot ceea ce tine de incalzire.

Acum probabil esti nedumerit daca este compatibil cu sistemul actual de incalzire pe care-l ai, dar poti sa scapi de aceasta grija fiindca termostatele oferite de saluscontrols.ro sunt compatibile cu orice sistem, indiferent ca este vorba de incalzirea prin radiatoare, pardoseala sau cu dispozitive electrice.

Prin urmare, e usor de folosit, de instalat, compatibil cu orice sistem de incalzire, il amortizezi rapid, ai un control foarte ridicat, grad optim de confort, ce vrei mai mult? E foarte clar faptul ca o astfel de investitie e perfecta pentru spatiul in care-ti petreci timpul!

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *