Stailer

Încurcăturile cu privire la programări când vin două persoane la aceeași oră din cauza suprapunerilor de pe agendele saloanelor de beauty pot fi motive de supărare pentru clienți. Aspecte de acest gen nu sunt favorabile pentru notorietatea unui salon și art trebui evitate cât de mult posibil. În acest sens vă poate ajuta Stailer – această platformă pentru programări la salon.

Adesea, clienții își amintesc detaliile mici ale experienței, mai degrabă decât întregul serviciu în sine, iar aceste detalii mici influențează decizia lor de a reveni la același salon sau nu. Astfel că rezolvarea problemelor cu privire la programări poate rezulta clienți mulțumiți pentru salonul vostru.

Stailer are rezolvarea

Problemele constant apărute în saloane, din cauza programărilor greșite, au un impact negativ asupra relațiilor cu clienții. Deci, ce pot face proprietarii de saloane pentru a preveni astfel de probleme și pentru a oferi o bună experiență clienților? Organizarea este esențială pentru succes și astfel Stailer este un ajutor binevenit atât pentru clienți cât și pentru stiliști.

Așadar, descarca gratuit aplicatia Stailer. Cei care dețin un salon, cu siguranță au întâmpinat astfel de probleme precum

  • Programări efectuate la o dată sau la o oră incorecte;
  • Procedee care durează mai mult decât era de așteptat (de exemplu, vopsirea părului);
  • Clienții care sosesc cu întârziere sau nu apar.

Acestea sunt riscuri comune de gestionare a agendei pe care managerii de salon trebuie să învețe să le abordeze. Iată câteva modalități de a crea un program eficient de coafură nu numai pentru a menține bunul mers al salonului, ci și pentru a îmbunătăți satisfacția clienților. 

Utilizați un software pentru programări 

Pe măsură ce afacerea crește, gestionarea manuală a programărilor poate deveni aproape imposibilă. Pentru a vă adapta la creșterea salonului, este nevoie de un instrument software de gestionare a programărilor, capabil să configureze solicitările online ale clienților. Iată câteva dintre caracteristicile de gestionare care ar trebui să fie căutate la un software eficient.

Cu un sistem de rezervare online pentru saloane de coafură, clienții nu mai trebuie să aștepte momentul deschiderii salonului pentru a apela și a face o programare. Cum își rezervă clienții programările online? Ei au acces la calendarul salonului și pot face programarea dorită. Prin simpla accesare a platformei Stailer clienții se pot programa online, la orice serviciu își doresc.

Sistemul de rezervare online a aplicației Stailer se sincronizează direct cu calendarul salonului. Astfel, acesta afișează numai orele disponibile pentru clienți. Acest lucru evită rezervările duble și alte greșeli. Stiliștii care utilizează aplicația vor primi o notificare atunci când o nouă programare este rezervată.

Cu ajutorul platformelor pentru programare la salon online așa cum este Stailer, se gestionează mai bine nu doar programările, ci și încasările, dintr-o singură aplicație. Astfel, se va economisi timp, pentru ca salonul să fie mai bine organizat, iar clienții să beneficieze de o experiență de neuitat. Aplicația sau platforma online se poate accesa de oriunde, fie de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop.  

Contact 

support@stailer.ro                                                                                                     

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *