inchiriere masini bacau

A trecut de mult timp perioada in care masina era considerata un moft, astazi fiind indispensabila, nu-i asa? Indiferent ca mergi intr-o vacanta, in interes de serviciu sau cu orice alt scop, masina este cea mai buna modalitate de transport in Romania, asta e o certitudine.

Cu toate acestea, in ultima perioada tot mai multe persoane prefera sa foloseasca servicii de inchririere a masinilor. Principalul motiv este ca au devenit foarte accesibile si ofertele sunt foarte diverse. Sa fie aceasta o varianta mai buna decat masina persoanala? Sa analizam putin acest aspect.

Avantaje masina personala

Atunci cand ai masina personala ai posibilitatea de a te bucura de ea la orice ora iti doresti. Sa spunem de exemplu ca este noaptea si e nevoie sa ajungi intr-un anumit loc, este evident ca-n astfel de situatii masina proprie te va ajuta deosebit de mult, mai ales daca locul respectiv este ceva mai indepartat.

De asemenea, masina proprie este una pe care o cunosti, o conduci si stii cum se comporta la drum. Poate fi un avantaj destul de important daca esti o persoana care se adapteaza destul de greu la schimbari.

Avantaje masina inchiriata

Sa utilizezi o masina inchiriata te va scapa de foarte multe griji. Nu trebuie sa verifici daca ai asigurarea valabila, ITP-ul si toate verificarile, respectiv actele necesare. O masina, daca este inchiriata de la o firma specializata, inlatura toate aceste griji. Personal le recomand pe cele de la CarDigi – inchirieri masini Bacau, la care ai garantia ca se afla in cele mai bune conditii tehnice.

Totodata, atunci cand inchiriezi o masina o poti face dupa propriile nevoi si, bineinteles, dupa gusturile pe care le ai. Ai nevoie de o masina mai incapatoare, pentru tine si familia ta, sau poate prieteni? Atunci poti alege una care sa-ti satisfaca aceasta nevoie. Ai nevoie de una mica, usoara, care sa-ti usureze deplasarea in locuri mai agitate, precum marile orase? O poti alege fara nici cea mai mica problema.

In acelasi timp ai posibilitatea sa conduci modele mai variate, asta daca esti pasionat de masini si vrei sa traiesti de fiecare data experiente diferite. La toate acestea adaugam faptul ca nu vei fi ingrijorat de uzura acesteia, cum ai fi fost in cazul unei masini proprii.

Dezavantaje masina personala

Aici vom analiza in sens invers ceea ce am mentionat ceva mai sus, adica trebuie sa te asiguri ca masina ta se afla in cele mai bune conditii tehnice. Trebuie sa faci schimbul de ulei, distributie, sa verifici fiecare astfel de aspecte atunci cand pornesti la un drum mai lung, sa fii atent la frane, lumini, etc.

Evident ca trebuie sa platesti asigurarea, taxele de drum, sa faci periodic inspectia tehnica, adica sa te ocupi in permanenta de bunastarea autovehiculului din toate punctele de vedere.

Dezavantaje masina inchiriata

E destul de greu sa gasim dezavantaje in cazul unei masini inchiriate, mai ales ca majoritatea sunt modele noi, bine intretinute si preturile incep sa devina din ce in ce mai atractive. Un dezavantaj poate fi doar atunci cand nu alegi firma ce-ti ofera aceste servicii cu atentie.

Asigura-te ca vei colabora doar cu profesionisti, ca preturile afisate sunt mereu cele reale si nu vei avea surprize. Iti recomand cardigi.eu daca vrei o solutie sigura si excelenta din punct de vedere al masinilor, dar si financiar.

Ce varianta castiga?

Prin urmare, fiecare masina poate sa aiba avantaje si dezavantaje, insa in linii mari este foarte clar faptul ca o masina inchiriata poate fi cea mai buna solutie, scapand conducatorul auto de numeroasele griji pe care le implica ingrijirea unui autovehicul.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *