kub

Cu fiecare vacanta ne dorim sa incercam ceva nou, sa avem parte de experiente deosebite. Asta nu tine doar de vizitarea unor locuri noi, ci si de a experimenta modalitati inedite de cazare. Pentru cei care nu stiu ce este un kub, este vorba despre o alternativa de cazare recent aparuta pe piata romaneasca, de o casa construita pe piloni exact in mijlocul naturii.

De ce kub si nu o alta varianta de cazare?

Motivele sunt numeroase – vom expune doar cateva dintre ele.

In primul rand, alternativele clasice de cazare (pensiune, hotel etc.) au inceput sa piarda din popularitate. Poate din cauza ca agitatia unui hotel anuleaza conceptul de liniste si relaxare, poate pentru ca o pensiune la care sunt cazate mai multe grupuri nu ofera intimitatea dorita – aici tine si de preferintele fiecaruia. Cu siguranta insa in concedii si vacante ne dorim sa avem parte de relaxare deplina, deconectare de la stresul cotidian si atunci cand agitatia unui hotel intervine parca lucrurile nu mai sunt cum ne-am fi dorit.

In plus, la variantele clasice de cazare se impun anumite restrictii legate de programul meselor, de orele la care se face check-in-ul sau check-out-ul, de orele la care se poate reveni la hotel ca simple exemple. Ori in cazul kub-ului acestea nu mai exista: plecarile si revenirile pot avea loc ori de cate ori doresc oaspetii, iar mesele se pot servi la orice ora, intrucat exista o bucatarie complet dotata si utilata in cadrul kub-ului.

Ce alte avantaje ofera un kub?

Senzatia de „acasa” o intalnim rareori la locurile unde alegem sa ne cazam. Poate si acesta este un motiv pentru care popularitatea alternativelor de cazare clasice (hoteluri, pensiuni etc.) a mai scazut. Varianta apartamentelor disponibile spre inchiriere in regim hotelier a inceput sa atraga tot mai mult, insa si kub-ul este o idee buna atunci cand se cauta spre exemplu inchirieri case de vacanta 2018.

Dincolo de aceste aspecte exista si un alt atu aferent cazarii la kub. Acesta se refera la posibilitatea de a lua si animalul de companie in vacanta, fara ca proprietarii sa mai aiba grija de a cauta o persoana care sa se ocupe de cainele sau pisica familiei pe timpul sejurului.

In cazul in care va intrebati ce facilitati ofera un asemenea kub, este vorba de un spatiu ce include doua camere, 1 baie si 4 locuri din punct de vedere al capacitatii de cazare. Pentru ca nivelul de confort resimtit sa fie cat mai apropiat de cel de acasa, in aceste case de vacanta exista aer conditionat, incalzire, internet, TV, cosmetice hoteliere, bucatarie complet utilata, dar si lenjerii si prosoape. Toate acestea sunt completate de un cadru mirific in care kub-ul este amplasat – exact in mijlocul naturii, departe de agitatia urbana, pentru ca oaspetii sa aiba parte de linistea si relaxarea cautata.

Daca toate detaliile mentionate mai sus vi se par atractive, ramane un singur lucru de aflat: unde pot fi gasite asemenea kub-uri? Raspunsuri si informatii complete cu privire la aceasta alternativa de cazare pot fi aflate de pe website-ul www.rentakub.com.

De admin