Ash Beads

La o prima vedere, aceste piese de bijuterii par a fi niste margele de sticla, insa aceste piese, create de Merry Coor, includ cenusa celor dragi in interiorul lor. Artista din California a creat margele care arata ca niste corpuri ceresti ca o modalitate de a comemora amintirea celui pierdut si de a-i ajuta pe cei care sufera de pe urma acestui eveniment neplacut, oferindu-le confort.

Designerul face astfel de margele de sticla inca din anii 2000, dar ideea margelelor comemorative i-a venit atunci cand cineva a rugat-o pe Merry sa includa cenusa unui prieten drag, care a murit in mod neasteptat. ”Aceasta experienta a fost uimitoare pentru mine. Pe masura ce faceam margelele, am reusit sa meditez si sa imi eliberez mintea de la stresul din viata mea zilnica.”- declara designerul. Fiecare bijuterie este realizata manual, si implica o serie de procese de topire a sticlei si de a introduce cenusa in interior.

Merry declara ca intotdeauna a fost pasionata de bijuteriile hand-made, si si-a deschis un shop in anul 1993, iar pentru a crea o bijuterie de acest gen, designerului ii trebuiesc doar 45-60 minute pentru a realiza acest lucru. Artista sustine ca prima data cand a facut acest lucru a simtit-o ca o experienta uimitoare, fiind o mare responsabilitate pentru ea. Isi dorea sa respecte cenusa dar si oamenii care vor purta aceste bijuterii.

Margele comemorative

Ash Beads iti permite sa ai alaturi de sufletul tau pe cineva pe care l-ai pierdut, fiind o amintire palpabila a acestor oameni. Indiferent ca decizi sa porti bijuteria la gat sau alegi sa o tii deoparte, in portofel, cenusa este tinuta in interiorul margelei datorita unei sticle de foarte mare calitate. In acelasi timp, Ash Beads ofera confort si sunt acolo cand ai nevoie, reprezentand un talisman al bucuriei pe care il poti purta cu tine oricand.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *