stailer

Este o vorbă din popor care spune că în viață alegi și tot alegi și la final culegi. Adică îți rămân doar câteva opțiuni și nu mai ai ce face decât să te mulțumești cu ce ți-a rămas. Iar când vine vorba despre căutarea și alegerea unui salon de hair and beauty nu trebuie să te mulțumești cu puțin. Descoperă Stailer și cum te poate ajuta.

Pentru cei care nu au auzit de Stailer până acum

Dacă și tu te-ai întrebat la un moment dat unde poti face tratamente pentru par in Bucuresti atunci vei aprecia cu atât mai mult Stailer. Este vorba de o platformă prin care te poți programa la saloanele de hair and beauty. Este valabilă de asemenea pentru orașe precum Iași, Timișoara, Oradea și Cluj.

Pentru programarea propriu zisă nu trebuie să fii vreun specialist în ale tehnologiei. Totul este gândit să te ajute și să nu dureze prea mult până când vei seta totul. Vei completa fiecare câmp din pagină cu detaliile de interes și filtrul activ îți triază opțiunile. Iar din acestea, alegerea ta poate fi bazată pe factori diverși. Vezi alte detalii aici.

Pentru fiecare salon înscris aici sunt trecute și alte câteva detalii de ajutor pentru tine:

  • Cât costă un serviciu. Este frustrant să ți se spună la final un preț și să fii uimit de cost. Uneori ce-i drept parcă nici nu face cât ți se cere. Este totuși mai bine să știi de la bun început la ce să te aștepți.
  • Recenzii – cei care au experimentat serviciile într-o locație anume îți pot spune mai precis dacă prezentarea unui salon este realmente ceea ce ți se spune că este.
  • Fotografii – mai ales dacă plănuiești să îți schimbi look-ul spre exemplu, nu prea ai încredere în oricine. Parcă ai altă încredere dacă vezi concret ce a ieșit din mâna unui stilist.

Pe lângă asta, vei primi și indicații de orientare, cum să ajungi la acel salon sau cam cât ar dura ședința de tuns, vopsit sau ce anume alegi din lista de servicii.

Pentru cei care au auzit de Stailer

Keep going. Cuvintele sunt de prisos și cel mai probabil deja știi că această platformă îți eficientizează timpii de căutare. Ce ai spune, în schimb, de crearea unui cont aici? Este de asemenea gratuit și te ajută să faci căutările mai rapid ca oricând.

Din cont îți poți gestiona toate programările. Vezi când ai fost ultima dată la salon. Dacă ți-a plăcut acolo, pur și simplu repetă programarea. Nu vei mai completa de fiecare dată cu datele tale pentru că le ai salvate acolo. În plus, poți seta remindere pentru fiecare programare, acestea sunt de tip SMS primit pe telefon, cu cât timp înainte crezi tu că ai nevoie să ți se amintească de programarea făcută în x loc.

Dacă te-ai convins pe deplin de ajutorul dat de Stailer, nu îți mai rămâne decât să încerci. Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *