stailer

Dacă nu ai auzit până acum, Stailer este platforma care permite să digitalizezi programările făcute la saloanele de hair and beauty. Acum acest lucru este posibil pentru saloanele din 20 de orașe ale țării. În curând se va extinde în toată țara. Hai și tu în comunitatea Stailer. Ai o grămadă de motive să faci asta!

Stailer îți dă acces gratuit și nelimitat

Poți folosi platforma în cauză ori de câte ori ai nevoie. Nu va conta dacă este prima oră a dimineții sau ultima dintr-o zi. Setează datele de interes, caută lista de saloane disponibile în intervalul dorit de tine și o programare la salon pentru vopsit in Suceava sau oricare alt oraș este la un click distanță.

Confirmarea este pe loc. În cazul în care este necesar, poți modifica sau anula programarea făcută. Vei accesa în acest sens linkul primit la confirmare.

Ai peste 2000 de specialiști din domeniul beauty! Comunitatea Stailer a adunat destul de mulți profesioniști în domeniu.

Cu sau fără cont

Cu siguranță ai găsit și tu până acum portaluri sau aplicații cu funcționalitate ce te interesează. Nu știi însă dacă vei continua să folosești această metodă. Nu îți dorești neapărat să faci cont. Iată că Stailer te înțelege perfect și nu te condiționează nici din acest punct de vedere.

Să accesezi acest portal nu presupune necesitatea de a-ți crea din start un cont de utilizator. Vei dori, probabil, să faci asta, pentru că ai și ceva funcționalități în plus față de cei fără cont. Așadar informatii suplimentare vezi si aici. În plus, cu sau fără cont nu te costă nimic. Nu ai taxă de înregistrare, iar tarifele serviciilor nu sunt schimbate dacă vei alege să te programezi prin intermediul platformei/aplicației Stailer.

Ah, aplicația Stailer

Nu putem omite despre aceasta. Este vorba despre aplicația dedicată, prin intermediul căreia vei putea să te programezi la saloanele dorite. De data aceasta trebuie să ai un cont creat pentru a o folosi. Însă, la fel de bine te poți loga imediat cu contul tău de Facebook.

Ai la îndemână o agendă virtuală. Ori de câte ori vei accesa aplicația pentru a cauta un salon ai toate datele salvate, nu mai pierzi timp și cu aceste detalii.

Aplicația poate fi descărcată din App Store, AppGallery sau Google Play.

Ai încerca Stailer?

Bărbați sau femei, cu toții apreciem când putem să rezolvăm un task în timp util, rapid, eficient. Nu este necesar să suni, să revii cu telefoane, să stai pe hold când recepționera îți caută loc liber în data dorită. Verifici online care sunt saloanele ce corespund cu preferințele tale. Ai astfel opțiunea de a seta o programare la data și ora dorite de tine, nu când ar putea stilistul.

Dacă te gândești de două ori Stailer este chiar mai mult decât ți-ai fi putut dori. Poți seta remindere pentru fiecare programare. Așadar, încearcă și dă un verdict abia după o astfel de experiență.

Contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *