A fi femeie era sinonim in trecut cu tot cu ce e sensibil, gingas, frumos, pur dar si delicat. Pentru femei s-au scris versuri, s-a compus muzica, s-au pornit razboaie si s-au inaltat castele. Au fost puse pe un piedestal si au fost admirate, curtate, cucerite, “impodobite”, rasfatate, protejate dar, nu in ultimul rand, iubite.

In ciuda constitutiei noastre fragile, ni s-au pus pe umeri poveri si exigente de inalt nivel: pe langa statutul de mama, sotie si buna gospodina, trebuie sa fim frumoase, zambitoare si bine dispuse, iubite perfecte, bucatarese desavarsite, salariate model, daca se poate cat mai bine platite, sa contribuim si noi la ceva la bugetul familiei si nu in ultimul rand bune soferite.

Atat de multe pretentii sunt cerute din partea femeilor, incat nici nu se mai stie ce ar trebui sa insemne o femeie cu adevarat. De acum, acestea incep sa semene cu niste roboti, si asta doar din prisma faptului ca trebuie sa fie perfecte si sa le faca bine pe toate. Nu se poate, oameni buni, asa ceva. Da, este minunat sa fii femeie, pentru ca ai parte de atat de multe insusiri frumoase si de trasaturi placute de personalitate, insa nu este atat de simplu pe cat ar crede barbatii ca este.

Asa cum si in lumea lor, exista mai multe insusiri, calitati si trasaturi negative care ii definesc, asa si in cazul femeilor. Dar, acestea sunt mult mai deschise, mai iubitoare, mai sociabile si mai calde la suflet, ceea ce nu vezi din prima la un barbat. In ceea ce priveste femeile, iti dai seama din prima daca sunt pe placul tau ca personalitate, ca inima si ca intelepciune, dar cu barbatii este mai greu. Desi nu s-a dorit a se face o comparatie, este ceva ce nu poate fi neglijat faptul ca diferente exista intre cele doua sexe, dar ca a fi femeie este minunat.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *